Chase Sexton se alatura RED BULL KTM FACTORY RACING pentru 2024

Chase Sexton se alatura RED BULL KTM FACTORY RACING pentru 2024

10.10.2023
Chase Sexton este actualul campion 450SX Champion si cea mai recenta aditie in echipa Red Bull KTM Factory Racing, inainte de Campionatul Mondial de SuperMotocross 2024 (SMX).
Riderul de 24 de ani isi va apara titlul castigat in Campionatul AMA Supercross 2023 pilotand o motocicleta KTM 450 SX-F FACTORY EDITION o data ce se da startul in ianuarie pe circuitul Anaheim 1. El este READY TO RACE! 

Sexton a fost cooptat oficial de KTM pentru a concura in Campionatul AMA Supercross, in Campionatul AMA Pro Motocross si in Seriile Finale SMX printr-un angajament pe mai multi ani.

Tanarul din Illinois se va alinia cu numarul 1 pentru a-si apara titlul 450SX. Sexton a participat pentru prima data in cariera sa la Campionatul de Supercross in mai a.c., obtinand 6 victorii si a ocupat pozitia a 4-a in clasamentul final 450MX, in ciuda faptului ca a ratat mai multe runde in prima jumatate din competitia outdoor.
 
Chase Sexton s-a pozitionat apoi in P3 general urmand post-sezonul inaugurat SMX pentru a completa programul de 31 de runde si a castigat evenimentul Charlotte de tip hibrid pentru deschidere in playoff. Inca o data, a dovedit ca este un rival competitiv in lupta pentru titlu la fiecare disciplina. 

Chase Sexton:Sunt extrem de incantat sa ma alatur echipei Red Bull KTM Factory Racing. Din primul moment cand am intrat pe usa, Roger [De Coster], Ian [Harrison], echipa, si intreaga companie KTM m-au ajutat sa ma integrez. Cred ca avem un viitor stralucitor impreuna si sunt nerabdator sa incep munca.”

Ian Harrison – Red Bull KTM Factory Racing Team Manager:Obiectivul nostrueste sa-l facem pe Chase sa se simta binevenit in echipa Red Bull KTM Factory Racing. Zilele acestea am lucrat pentru a pregati un pachet de curse grozav. Chiar cred ca putem livra intregul sistem de suport de fabrica la care el se asteapta si pe care il merita. De asemenea, cred cu tarie ca Chase va fi la inaltime si va aduce o pozitie puternica. De abia asteptam sa inceapa sezonul 2024 si ii multumim pentru incredere.

Roger De Coster – Director of Motorsports, North America:Intotdeauna urmarim evolutia riderilor la inceput si progresul lui Chase a fost impresionant. Sunt impresionat de determinarea si tenacitatea sa pe circuit, precum si de profesionalismul cu care se descurca pe traseu, iar intreaga noastra echipa din SUA este incantata sa aiba ocazia de a lucra si de a creste alaturi de Chase in urmatorii ani. Valorile brandului nostru se aliniaza cu cele ale lui Chase, asa ca suntem cu adevarat entuziasmati sa vedem ce ne asteapta in viitor.”

Debutul lui Sexton la Red Bull KTM Factory Racing este programat pentru Runda 1 din Campionatul 2024 AMA Supercross  – dublata din nou de deschiderea sezonului SMX – in Anaheim, California, sambata, 6 ianuarie.
 

Echipa RED BULL KTM FACTORY RACING il coopteaza pe tanarul rider Chase Sexton pentru campania 2024.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO HUNT THE WOLF 2024 promite actiune incendiara in off-road

13-17 mai 2024 Baisoara, Romania.5 zile de off-road racing1 CLASS: “Soft-Extreme”. Astazi debuteaza editia 2024 a competiei extreme cu ATV-uri, CFMOTO HUNT-THE-WOLF! Concurentii iau startul la 14-15.00, ora Romaniei. Se anunta o actiune incen...

Citeste mai mult