CFMOTO 500SR VOOM, o noua intrare pe segmentul de mid-size sports bike

CFMOTO 500SR VOOM, o noua intrare pe segmentul de mid-size sports bike

17.05.2024

Dedicata pietei domestice CFMOTO, motocicleta 500SR VOOM este un supersports bike de capacitate medie care promoveaza tehnologia avansata a brandului si o imbraca sub un aspect neo-retro. Admisiile de aer rotunde de pe caroseria frontala evoca amintiri placute generatiei de motociclisti de azi, inspirandu-se de la modelel de sport bike-uri iconice ale ultimelor decade. 

Liniile minimaliste si suprafetele moderne completeaza look-ul distinctiv al acestei motociclete CFMOTO. Modelul 500SR VOOM vine alimentat de un motor cu 4 cilindri in linie care exprima traditie si sportivitate. In plus, este un rezultat al expertizei de inovatie si tehnologie pe care CFMOTO a dezvoltat-o in ultimii 35 de ani. 

Detaliile retro moderne ii contribuie lui 500SR VOOM un aer contemporan, multumita solutiilor unice, neconventionale: farul frontal LED vine plasat sub caroseria frontala, iar oglinzile retrovizoare pe spate - de obicei amplasate langa parbriz -, vin localizate spre capetele semighidonului. 

CFMOTO 500SR VOOM este o motocicleta puternica de cilindree medie, inzestrata cu featuri high-tech care traseaza noi limitele intre modern si sport-clasic, un vehicul atemporal pregatit sa ii duca pe noii rideri intr-o alta dimensiune a distractiei.  


CFMOTO prezinta o noua aditie pe segmentul de midsize sports bike - 500 SR VOOM!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT ABS 2024

Constructorul chinez, CFMOTO, vine cu o propunere tentanta pentru sezonul 2024, alaturand gamei de motociclete de tip adventure un nou model performant, sub forma lui 450MT. Platforma dovedita 449cc cu 2 cilindri in paralel marca CFMOTO a fost tun...

Citeste mai mult