Termeni si conditii utilizare

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele fara nici un motiv in termen de 14 zile de le primirea acestora, conform prevederilor OUG 34/2014.

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online https://www.ath-moto.ro, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil clientilor persoane fizice.

Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna .

Pentru produsele comandate cu avans la care clientul renunta din varii motive, vanzatorul poate retine pana la 100% din avansul inaintat de client .

 

Nu se accepta la retur:

 

-nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

- Echipamentele sunt folosite, zgariate, deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri dovedite conform OUG 34/2014 Art 14 (3).

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

- Piesele care prezinta urme de uzura, montaj, vopsire, sudura

- Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului acceptat la retur se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

- In cazul unui retur la care se solicita "Colet la schimb" taxa de transport va fi conform pretului de la fan courier ( colet tur, colet retur)

 

Recomandam pentru retur, transportul produselor cu ambalajul original nedeteriorat cu, etichetele si inscriptionarile specifice pentru a fi preluate integre si repuse spre comercializare.

 

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

 

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014 Art 14(3) in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014 .

 

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

 

Cum returnezi produsele vandute

 

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat.

- Pasul 1: Se completeaza formularul de retur

 

BUTON FORMULAR ANEXA B

 

Model de instructiuni privind retragerea de completat conform OUG 34/2014

– Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (*)/prestarea urmatoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

– Data

(*) A se elimina mentiunea inutila, dupa caz..

 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 

- Pasul 2: Se trimite produsul la adresa Splaiul Unirii 168, Bl. T1, Parter, Bucuresti, Sector 4. In pachet trebuie sa puneti formularul de retur tiparit, certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

 

Produsele se vor returna doar prin serviciul de curierat agreat, Fan Courier sau in unul dintre showroomurile ATH Moto pe adresa mentonata in site , fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia produselor intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.

 

Recomandam sa trimiteti coletul insotit de fisa de retur completata pentru a usura procesarea returului. Puteti formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa office@ath-moto.ro .

 

Rambursarea banilor

 

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

 

Inlocuire sau retur bani In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre ATH Moto, in contul indicat la completarea formularului.

 

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

 

ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

 

Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul nostru din Bucuresti, StrSplaiul Unirii, Nr. 168.

 

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra care nu par a putea fi rezolvate pe email va rugam sa luati legatura cu Pers Responsabila Dl/Dna Administrator telefon: 031 805 90 43 sau email: office@ath-moto.ro .

 

Pasii care trebuie urmati: - Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original).

 

Garantia produselor este de 24 de luni de la data achizitionarii. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru,beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare LG 449/2003 ; OG 21/1992 R(2) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat showroom mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@ath-moto.ro.

 

Generalitati

 

In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site-ului www.ath-moto.ro

Aceste conditii se aplica orcarei persoane (vizitator) care viziteaza/acceseaza acest site.

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea sitului.. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina.

 

Reguli de securitate:

 

Nu sunt permise:

Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul informativ acestui site

Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau in varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest site

Incercarea de moificare,stergere, a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice

Incercarea de a disturba functionarea corspunzatoara a serverelor prin metode de gen hacking

Folosirea adreselor de mail publicate pe site in scopul de spaming sau alte scopuri fara a avea acordul ATH Moto sau a proprietarilor acestor adrese

Folosirea numelui ath-moto.ro si precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul site-ului in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si ath-moto.ro (confuzie voita).

 

Despre linkuri

 

Linkurile postate sub forma de "anunturi google" sau in regim de link exchange nu atrag dupa sine in nici un fel responsabilitatea ATH Moto asupra continutului acestora.

Materialele si informatiile de pe de www.ath-moto.ro

Continutul acestui site (texte, grafice,informatii tehnice vehicole, etc) actual si viitor apartin ath-moto.ro constituind propietate intelectuala.

 

Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al ath-moto.ro Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului in alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa office@ath-moto.ro

 

Modificarea conditiilor de utilizare, a preturilor produselor sau a serviciilor oferite de ath-moto.ro

 

ATH Moto isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, sau a conditiilor de utilizare, cu sau fara o notificare prealabila.Preturile afisate pe site se pot modifica oricand, preturile afisate in orice moment neavand o valoare contractuala deoarece depind de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere .

 

Nota finala

 

Nerespectarea acestui regulament poate atrage dupa sine raspunderea civila sau penala conform legislatiei in vigoare in Romania.

Orice situatie neprecizata in acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil ath-moto.ro. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, contactati-ne la office@ath-moto.ro

 

Politica de livrare a produselor:

 

Livrarea produselor achizitionate online este gratuita.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

Vrem sa va informam ca politica noastra standard de livrare nu se aplica pentru vehicule, remorci si utilaje agricole. In cazul acestor produse, costurile de livrare se calculeaza în functie de distanta si adresa de livrare a fiecarui client in parte.

 

Aceasta înseamna ca, la momentul plasarii comenzii pentru un vehicul, un membru al echipei noastre va va contacta pentru a va comunica costul exact al livrarii. Acesta se va baza pe distanta dintre locatia noastră si adresa dumneavoastra

 

 

MENTIUNI TEHNICE

 

Puterea afisata in specificatia tehnica a vehiculului se refera strict la puterea constructiva ce poate fi dezvoltata de motor atunci cand se foloseste exclusiv in mediul offroad (model international fara omologare). Alegerea unui model ATV/UTV intr-o anumita varianta de omologare (T1B/T3B/L7e) poate conduce in unele cazuri la diferente intre puterea constructiva declarata de Producator si cea omologabila, dezvoltata de vehicul (ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu). ATH Moto livreaza catre clienti unitatile cu respectarea cerintelor legale in domeniu, sens in care societatea noastra nu poate fi raspunzatoare pentru decizia ulterioara a clientului de a aduce modificari (de a delimita puterea vehiculului achizitionat).

 

Drepturile de autor asupra continutului acestui site, incluzand textele si imaginile, apartin http://www.ath-moto.ro si detinatorilor acestui site. Va rugam sa raportati orice incalcare a drepturilor de autor la adresa de e-mail: office@ath-moto.ro.

 

Politica de confidentialitate si Informatii privind siguranta datelor clientilor

Se poate sa vizualizati mai multe detalii la acest link: https://www.ath-moto.ro/gdpr.