Hard Enduro Piatra Craiului - cine sunt finalistii etapei din acest sezon

Hard Enduro Piatra Craiului - cine sunt finalistii etapei din acest sezon

26.06.2023

Hard Enduro Piatra Craiului a fost un real succes, cu multa actiune! Traseele de aici sunt unice in tara datorita reliefului. ATH Moto a premiat riderii de pe podium cu vouchere in valoare de 2500 Euro!

 

La PRO am avut o schimbare de pozitii intre Norbi si David de-a lungul intregii curse. Prologul l-a avut castigator pe David Cyprian, dar in Ziua 1, Jozsa Norbert a tras puternic si s-a departajat cu peste un minut fata de Cyprian.

Ultima zi de racing. Norbi a avut un singur lucru de facut, sa ajunga la linia de sosire, chiar urmarindu-l indeaproape pe David. Dar sa nu uitam ca suntem intr-o cursa cu motociclete de Hard Enduro… si orice se poate intampla…

„Imediat dupa start, partea din fata a motocicletei s-a desprins si a trebuit sa scot farul si masca. Aici David a trecut pe langa mine. Mi-am revenit si cand m-am intalnit din nou cu David, am rupt schimbatorul de viteze. A trebuit sa ma opresc din nou pentru a-l inlocui cu cel din geanta. Din nou, am pierdut aproximativ 3 minute. Sus pe motocicleta! Am reusit cumva sa recuperez din nou diferenta, dar intr-un rau, unde eram impreuna cu David, un cablu de otel mi-a luat roata din spate si s-a incolacit de vreo trei ori... am petrecut mai mult de 10 minute pentru a elibera roata, deci asta a fost parcursul meu, din pacate plin de ghinion", a spus Norbi pentru Zona Enduro.

VARGA Zsolt si FURTUNA Ciprian Codrut, ambii piloti ai nordicamoto.ro, au reusit sa-si pastreze locurile 3 si 4. In Top 5 se afla GUIMAN Gheorghe Alexandru. Raul Patrau, chiar daca a avut al treilea timp de astazi,  a ratat Top5 cu putin peste 1 minut din cauza rezultatului prost din prima zi.

Clasa VETERAN a avut clasica batalie dintre Zdenek Ciprian si Strosteanu Bart. Pe podium se afla GRIGORAS Gabriel – cel mai nou veteran al acestui an, dar cu suflet de adolescent!

GRIGORAS Maria a castigat clasa fetelor, urmata de BINDER-MOSS Leni si BOZESAN Mariana. A fost frumos sa vedem ca fetele intra in sport, 8 pentru a 5-a editie Hard Enduro Piatra Craiului.

MARIN Raul Marian este cel mai rapid pilot EXPERT. La 11 minute distanta se afla DUMITRU Ioan, iar pe locul 3, SULEA Cezar Nicolae. GAGAT Tomasz Marcin si OTT Kornel Jun. sunt in Top 5.

SULICA Lucian Florin a castigat clasa HOBBY, in timp ce STOLAR Lukas a fost cu peste 21 de minute in urma. VINERSAR Cristian Vasile completeaza podiumul. STERP Ilie si BOR Mate Gabor au obtinut Top5.

Una peste alta, Hard Enduro Piatra Craiului 2023 a fost din nou o cursa grozava, cu un track grozav, hard enduro pur! O cursa sustinuta de Moto24.ro si Ford Brasov. ATH Moto a sustinut riderii de pe podium cu vouchere in valoare de 2500 Euro!


Hard Enduro Piatra Craiului este o etapa din Campionatul National de Hard Enduro al Romaniei si are loc la Zarnesti.

Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult