KTM, intentii viitoare cu impact in Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori 

KTM, intentii viitoare cu impact in Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori 

10.07.2023

KTM a subliniat suportul oferit in cadrul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori FIM 2023, desfasurat anul acesta in Romania, precum si entuziasmul de a pune pune bazele unei fundatii solide pentru viitorii campioni ai curselor MXGP. 

Cea mai recenta editie a campionatului mondial a avut loc la TCS Racing Park langa Bucuresti, Romania. Tineri piloti de pretutindeni din lume au concurat la clasele 65, 85 si 125. In weekend, rideri din SUA, Africa de Sud, Australia, Africa, Israel si din mai multe state europene s-au adunat pentru practica, sesiunea de calificari si programul de racing.

KTM a oferit un suport masiv cu o structura tehnica in Romania, asigurand asistenta si indrumari pentru tinerii aspiranti la victorie. 

La clasa 65cc, americanul Easton Graves, care a pilotat o motocicleta KTM 65 SX, a obtinut locul al 2-lea la general. Sud-africanul Evan Frost si germanul Jamiro Peters s-au clasat pe locurile 6 si 7. Jarne Bervoets, fiul multiplului castigator de Grand Prix Marnicq, a fost primul din cei patru rideri de dirt bike-uri KM 85 SX care au ajuns in Top 5 la clasa 85cc. Belgianul a castigat al doilea moto, intrecandu-i pe olandezul Dean Gregoire, pe italianul Riccardo Pini si pe elvetianul Ryan Oppliger. 19 din cei 38 de concurenti au pilotat aceeasi motocicleta. 

KTM a avut doi rideri in Top 10 la divizia 125cc. Mads Fredsoe din Danemarca si Noel Zanocz din Ungaria au urcat alaturi de motocicleta KTM 125 SX pe locurile 9 si 10. 

Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori FIM a reprezintat rampa de lansare pentru unele din cele mai mari nume din sport si este considerat drept o trambulina pentru cei mai straluciti si mai talentati rideri care ajung sa faca parte din echipele din fabrica.


KTM Motorcycles a jucat un rol cheie in Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori FIM 2023

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult