Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Husqvarna TC 250 '24

Referinta: F2301X1
Reducere 7%
Husqvarna TC 250 '24
Husqvarna TC 250 '24
Husqvarna TC 250 '24
Husqvarna TC 250 '24
Husqvarna TC 250 '24
Husqvarna TC 250 '24
Husqvarna TC 250 '24
PRP Acesta este pretul de lista recomandat de producator. Pretul de vanzare este mai jos.

10.790 €

10.034 €
(TVA inclus)
PRP Acesta este pretul de lista recomandat de producator. Pretul de vanzare este mai jos.

54.508 RON

50.692 RON
(TVA inclus)
Disponibilitate: In Stoc
Echivalam orice pret!   Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene   Solicitare cerere de fonduri Europene
Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj   Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


 
Husqvarna TC 250 '24

Descriere

2024 Husqvarna TC 250 ramane in top in clasa competitiva motocross 250 cc in 2 timpi prin dotarea cu avansuri tehnice si un design de ultima ora. Dispune de E-Start si injectie electronica, astfel incat pornirea este simplificata, iar performanta pe circuit este de neegalat multumita sistemului sofisticat EFI care livreaza rata perfecta aer/combustibil pentru putere instanta si usor de gestionat in orice moment. TC 250 beneficiaza de o calitate exceptionala a constructiei si garanteaza fiabilitate. Noua grafica inspirata de mostenirea suedeza a brandului creeaza un look indraznet, aplicat caroseriei cu ergonomie avansata.

Motorul lui TC 250 a primit pentru sezonul 2024 o serie de update-uri: sistemul sofisticat EFI reduce costurile si elimina necesitatea schimbarilor de jet si contribuie la imbunatatirea fiabilitatii. Pornirea electronica adauga simplitate acestui model popular si garanteaza un start rapid in toate conditiile. Vibratiile reduse reprezinta o alta caracteristica a lui TC 250.

Husqvarna TC 250 dispune de o cutie cu 5 viteze pentru a asigura cel mai inalt nivel de durabilitate si permite o schimbare precisa si lina a treptelor.

Pentru 2024, cadrul din otel a fost rafinat. Sasiul a fost gandit pentru un comportament anti-alunecare. Cadrul ofera geometrie avansata si caracteristici de flexiune pentru a furniza un feedback fara paralel pentru rider, absorbtia de energie si stabilitate excelenta in linie dreapta.  Aditional, se poate instala si un scut de protectie, disponibil ca accesoriu tehnic.

Clemele triple se potrivesc noului design al cadrului si setup-ului la nivel de suspensii. Ofera geometrie precis calculata pentru stabilitate crescuta. Clema tripla din partea de sus este mai rigida pentru a permite o actiune mai lina a furcii si joaca un rol vital in aliniamentul perfect al rotii fata pentru a obtine o manevrabilitate superioara.

Suspensie fata WP XACT.
Furcile 48mm WP ofera amortizare consistenta si actiune lina, plus un feedback precis pentru pilot. Pentru protectie extra, noile inele de protectie din zona furcilor previn acumularea de reziduuri si murdarie. Suplimentar, pompa de aer necesara pentru a ajusta presiunea aerului la furca este disponibila standard.
Monoamortizor WP XACT.
Noul design are ca rezultat un amortizor spate mai scurt cu 15mm si mai usor cu 100 g fata de generatia anterioar. Cursa pe spate este de 293mm.
Bratul oscilant din aluminiu turnat este fabricat dintr-o singura piesa prin intermediul unui proces de productie prin turnare imbunatatit, astfel incat asigura rigiditate optima si o greutate mai usoara cu 190 g fata de modelul predecesor. Pentru a optimiza si a se potrivi caracteristicilor de flexiune ale noului cadru, inginerii Husqvarna au montat un nou ax spate 22mm.
Subcadru aluminiu consolidat cu poliamida.
Noul subcadru din doua piese facut 60% din poliamida si 40% din aluminiu ofera rezistenta exceptionala si durabilitate la o greutate redusa. Sectiunea de sus a subcadrului este fabricata din poliamida pentru a garanta caracteristici de flexiune specifice si pentru a asigura greutatea usoara a constructiei.

Caracteristici tehnice:

  • motor 1 cilindru, 2 timpi, 249 cc
  • pornire electrica
  • cutie cu 5 viteze
  • frana fata pe disc 260 mm
  • frana spate pe disc 220 mm
  • suspensie fata WP XACT-USD, 48mm, cursa 305 mm
  • garda la sol 346 mm
  • suspensie spate monoamortizor WP XACT, cursa 293 mm
  • inaltime sa 939 mm
  • rezervor 7.2 litri.

Puterea afisata este puterea constructiva declarata de Producator si poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu. Pentru mai multe detalii vezi aici.

FERMA
GENUNCHIERE

Test RideContact