Plateste cu criptomonede

 

Cryptomoneda (Bitcoin / Elrond)  

 

Poti realiza plata din portofelul electronic pe care il folosesti alegand ca modalitate de plata “Plata prin BTC / eGLD”.

Apasa butonul “Trimite comanda” si vei fi redirectionat in pagina de plata Netopia – mobilPay.

In cazul in care Tranzactia a fost procesata cu succes si plata este confirmata de NETOPIA, restituirea platii catre Client revine magazinului online, care va restitui plata în Moneda Fiat. Pentru evitarea oricarui dubiu, se intelege ca Tranzactiile cu Moneda Virtuala sunt ireversibile, iar NETOPIA sau magazinul online nu vor avea nicio obligatie de a restitui catre Client valoarea Tranzactiei procesate in Moneda Virtuala. In cazul in care Tranzactia nu a fost procesata cu succes si plata nu este confirmata, NETOPIA va restitui Clientului valoarea Tranzactiei in Moneda Virtuala, urmand ca Clientul sa suporte costurile pentru transferul Monedei Virtuale. NETOPIA se va asigura ca Clientul este informat cu privire la costurile de transfer.

 

Pentru a putea realiza plata din portofelul electronic va rugam sa folositi urmatorii pasi:

 

Pasul 1: Adaugari orice produs din site-ul nostru dupa care apasati pe "Vezi detalii cos"

 

 

 

Pasul 2: Dupa utilizarea butonului "Vezi detalii cos", daca nu mai aveti nimic de adaugat in cos, apasati continua.

 

 

 

Pasul 3: Puteti sa va autentificati pe site-ul nostru sau sa comandati ca oaspete. Pentru a ajunge la pasul urmator trebuiesc completate campurile obligatorii din formularul de mai jos.

 

 

 

Pasul 5: Dupa completarea datelor dumneavoastra, la "Modalitatea de plata", bifati "Plata prin BTC / eGLD si apasati Continua.

 

 

 

Pasul 6: Dupa ce ati finalizat pasul 5, veti fi redirectionat care plata prin NETOPIA mobilPay. Aici dupa selectarea crypto monedei, o sa apara in partea dreapta un COD QR.

Atentie! Nu trimiteti crypto catre adrese expirate. Incadrati-va in cele 10 minute alocate. In caz ca nu o puteti face, va rugam sa generati un nou COD QR.