AIROH COMMANDER BOOST, o casca adaptabila si performanta din colectia 2023

AIROH COMMANDER BOOST, o casca adaptabila si performanta din colectia 2023

09.05.2023

Din colectia de casti pentru sezonul 2023 a brandului italian face parte si modelul Commander, disponibil in mai multe variante: Boost, Color, Factor, Gold. Airoh Commander este o casca versatila, care se va adapta la orice scenariu, datorita designului sau inovator care permite o combinatie pentru utilizare pe orice teren si un mod naked fara varf si cu vizorul potrivit pentru viteze de strada. Daca vrei sa iti testezi potentialul pe un traseu off road solicitant, poti utiliza aceasta casca Airoh fara vizor. 

Commander inglobeaza cele mai recente avansuri in termeni de design si tehnologie facute de Airoh, redefinind standardele pentru a obtine nivele de performanta greu de atins: HPC (High Performance Composite), vizor Extra Wide cu parasolar integrat, lentile Pinlock incluse, varf aerodinamic, ventilatie in trei zone, compatibil Bluetooth, carcase in doua marimi si o larga varietate de grafici moderne. 

Alte caracteristici: 
- sistem retentie DD Ring
- vizor: vedere extra lata, rezistenta la zgariere, rezistenta UV, sistem blocare, protectie anti-aburire
- invelis interior: material interior hipoalergenic, detasabil si lavabil 
- Stop wind | Pinlock | versiune Action Cam Naked | versiune Action Cam Enduro | suport GoPro.


AIROH COMMANDER BOOST este o casca adaptabila si performanta din colectia 2023

Te-ar putea interesa si:

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. ...

Citeste mai mult