2024 CFMOTO 450NK 

2024 CFMOTO 450NK 

17.01.2024

Naked bike-ul de capacitate medie, 450NK, se alatura lui 800NK in a doua generatie a seriei NK, fiind special construit pentru a aprinde pasiunea pentru motociclism in inimile riderilor la inceput de drum. Aceasta motocicleta CFMOTO se bazeaza pe un formidabil motor 449cc, 2 cilindri, DOHC cu arbore cotit 270° si capabil sa livreze putere nerestrictionata 50 CP la 9500 rpm si un cuplu de 39Nm la 7,600 rpm. Cu fiecare rasucire de acceleratie, 450NK aduce o experienta de riding antrenanta. 

 

CFMOTO 450NK ofera riderului control fara efort. Designul arborelui dublu echilibrat minimizeaza vibratiile, oferind o accelerare lina si rapida. Capacitatea rezervorului de combustibil de 14 litri asigura o autonomie generoasa de de peste 300 km. 

Designul modern si zvelt al motocicletei naked 450NK intoarce priviri ori de cate ori este scoasa la plimbare, imbinand functionalitatea cu estetica. Liniile ascutite, luminile LED si caroseria distinctiva creeaza o impresie puternica si contureaza o atitudine indrazneata. 

 

Siguranta este primordiala, iar 450NK se situeaza la inaltime si in acest aspect. Modelul CFMOTO vine inzestrat cu disc flotant Ø320mm, etrier radial J.Juan pe fata si disc Ø220mm pe spate, iar ABS-ul este standard. Toate acestea contribuie la o putere de stopare optima in toate conditiile. 
Sistemul de control al tractiunii inovator imbunatateste aderenta si previne accidentele intervenind la timp in conditii de asfalt alunecos. 

 

In plus, motocicleta naked 450NK este un partener avansat din punct de vedere tehnologic. Display-ul curbat 5-inch TFT suporta proiectia navigatiei, iar T-box-ul permite o conectivitate perfecta intre vehicul si telefon prin aplicatia CFMOTO RIDE, oferind functii precum upgrade-uri OTA (over-the-air), functii de securitate si antifurt, inregistrarea traseelor si informatii in timp real despre vehicul.

CFMOTO 450NK imbina priceperea mecanica cu tehnologia avansata, redefinind segmentul de naked bike. Scheme de culoare disponibile: Nebula Black, Nebula White. 


Cu un design modern si indraznet, tehnologie avansata si componente de ultima ora, CFMOTO 450NK se impune pe strazile aglomerate.

Te-ar putea interesa si:

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!  Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pen...

CITESTE MAI MULT