Un e-scuter in pas cu trendurile: ZEEHO AE6+

Un e-scuter in pas cu trendurile: ZEEHO AE6+

31.08.2023

ZEEHO AE6+ face urmatoarea miscare in traficul urban! Cei care doresc sa adopte un scuter electric pentru naveta mai fluida zi de zi, se pot orienta catre modelul AE6+. Cu design si dotari moderne, acest partener economic pe doua roti se aliniaza trendurilor si este disponibil cu trei optiuni de culoare atractive, pe placul generatiei tinere de rideri.

In termeni de motorizare, acest scuter electric ZEEHO vine echipat cu un motor electric montat lateral. ZEEHO AE6+ poate accelera de la 0 la 50 km/ora in doar 4.6 secunde si atinge o viteza maxima de 80 km/ora. Accceleratia este la fel de buna ca a unul scuter 125cc pe benzina. 

Bateria furnizeaza autonomie maxima de 100 km, conform producatorului, cu un ciclu de viata de 1000 incarcari. Riderul poate incarca bateria de acasa sau chiar de la birou, fara a fi nevoie de niciun echipament aditional. Incarcatorul 520W din dotare poate fi bagat in orice priza normala. Sistemul BMS contribuie la performanta incredibila Z Energy: peste 30 de functii de protectie a bateriei, autodiagnoza, protectie electrica si functii OTA. 

In saua scuterului electric ZEEHO AE6+, tranzitarea strazilor orasului devine mai placuta. Sunt disponibile modurile Eco, Street si Sport. AE6 optimizeaza utilizarea puterii cu modurile de pilotare inteligente, indeplinind visul oricarui rider care trece de la asfalt la portiuni mai putin line si drumuri pietruite. 
Aplicatia ZEEHO RIDE permite deblocarea fara cheie de la distanta pentru a sustine o experienta interactiva mai lipsita de efort. 
Protectia antifurt asigura o localizare precisa si o urmarire in timp real a vehiculului. 
Dispune de caracteristici de siguranta la coliziune sau rasturnare si va activa in acest caz o notificare de urgenta prin SMS.
Upgrade-ul cu OTA firmware in timp real ajuta la obtinerea celei mai bune performante si mentine datele actualizate, creand, de asemenea, posibilitati nelimitate cu UI si featuri noi. 

 


CFMOTO ZEEHO AE6+ este cea mai potrivita alegere de scuter electric pentru naveta de zi cu zi.

Te-ar putea interesa si:

KTM DUKE - 30 de ani de motociclism pur, naked 

In ceea ce priveste gama KTM DUKE, ultimii 30 de ani pot fi descrisi printr-un singur cuvant: evolutie. De la inceputurile umile in 1994 pana la statusul curent ca simbol al performantei si al inovatiei, numele KTM DUKE a trecut testul timpului. ...

CITESTE MAI MULT