Regulament Rate Fara Dobanda

REGULAMENT PROMOTIE

 

 

Perioada de desfasurare: 01.12.2023 – 31.12.2024

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “6 rate fara dobanda pentru motociclete” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC CMC MOTO CLASS COMPANY. cu sediul in Tunari, Str.Bradului, nr. 2B, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2266/2016, CUI RO36145193. In continuare, S.C. CMC Moto Class Company S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “6 rate fara dobanda pentru motociclete”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, in intervalul 01.12.2023- 31.12.2024, incepand cu orele 00:00:00.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.12.2023 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31/12/2024, la ora 23:59:59.

Art. 2.4. Organizatorul va putea prelungi campania, anuntul in acest sens urmand sa se faca cu maxim 90 de zile inainte de expirarea termenului de la art. 2.2 si 2.3 (adica la 30 septembrie)

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta asigurarea achizitiei unei motociclete in 6 rate la pretul din ziua incheierii si semnarii contractului, fara a se plati dobanda, in baza unui contract de vanzare cu rezerva proprietatii si plata in rate.

Art. 3.2. Ratiunea din spatele campaniei este ca solicitantul sa beneficieze de preturile actuale, sa nu aiba grija adapostirii unitatii in sezonul rece si a fi gata sa o aiba la inceperea sezonului cald.

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica si juridica din Romania, care a comunicat in scris sau fizic in magazinele CMC intentia de achizitie a unui scuter sau a unei motociclete.

 

Articolul 5. Desfasurarea campaniei. Conditii si termene

Art. 5.1. Persoana interesata de un model de scuter sau motocicleta CFMOTO, KTM, Husqvarna GasGas si Zeeho (enumerare limitative la aceste brand-uri), va achita un avans minim de 30% din pretul afisat pe site la data incheierii contractului (in lei, la curs BNR + 1,5%) si isi va securiza pretul stabilit in euro la momentul platii avansului, considerata data limita pentru vanzarea si livrarea produsului; diferenta va fi platita in maxim 6 rate egale, pana la acoperirea acesteia, rate care se vor plati lunar. Vehiculul trebuie achitat integral in maxim 6 luni de la data avansului.

Art. 5.2. Diferenta de plata poate fi facuta si in mai putine rate, respectiv in termen mai mic, insa in situatia unitatilor care nu sunt pe stoc si se afla in pre-comanda, termenul maxim de livrare/ridicare ramane cel de 6 luni, daca nu exista pre-comenzi ce vor fi onorate in termen mai mic.

Art. 5.2. Pretul securizat este cel de pe site, la momentul platii avansului, inchierii si semnarii contractului. Orice alte preturi, mai mici sau mai mari, ale produsului aflat in acest termen contractual, nu se vor aplica, indiferent de campanii si promotii, pretul securizat prin aceasta campanie ramane neschimbat, cel de la semnarea contractului.

In aceasta campanie, de asemenea nu se vor cumula promotii cu garantii extinse sau promotii cu accesorii si echipamente.

Art. 5.3. Obiectul campaniei il constituie securizarea pretului, rezervarea unei unitati aflate la acel moment pe stoc sau daca nu este pe stoc, asigurandu-se implicit o pre-comanda.

Art. 5.4. Termenul de 31.12.2024 este termenul maxim de achitare a diferentei, indiferent de numarul de rate ramase, cu exceptia situatiei intervenite la art. 2.4.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Restituirea avansului  si a ratelor achitate se va face in conditiile contractului incheiat cu solicitantul. Mai concret, in situatia razgandirii sau neplatii in termenele prevazute a ratelor, avansul si sumele achitate cu titlu de rate pana la momentul notificarii de rezolvire a contractului se vor pierde.

Art. 6.3. Promotia este valabila in limita stocului disponibil si a disponibilitatii confirmate de furnizorul extern. Organizatorul are obligatia de a comunica Participantului daca produsul solicitat si pentru care se urmareste plata integrala este pe stoc, ori poate fi adus pana la finalul perioadei contractuale pe baza de pre-comanda, înainte de momentul achitarii si Participantul are obligatia de a solicita confirmarea in scris (pe e-mail) daca rezervarea este facuta.

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa office@atvrom.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele romane competente teritorial si material la sediul Organizatorului.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul nostru  pe toata perioada de desfasurare a Campaniei.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

 

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “6 rate fara dobanda pentru motociclete”: 01.12.2023