Husqvarna prezinta lineup-ul Motocross 2024

Husqvarna prezinta lineup-ul Motocross 2024

11.05.2023

Gama de motociclete Husqvarna 2024 depaseste competitia, livrand ce e mai bun in materie de performanta pura motocross. Pentru sezonul 2024, cele cinci vehicule dovedite se disting prin schema de culoare de inspiratie suedeza si husele pentru sa de inalta aderenta, precum si prin setarile revizuite la nivel de suspensii pentru a imbunatati manevrabilitatea agila a fiecarui model. Fiecare dirt bike este echipat cu tehnologie de ultima ora si avansuri electronice, asigurand ca toti riderii pot concura cu incredere si isi pot valorifica potentialul la maxim.

Stabilind un standard ridicat pentru modelele motocross in 2 timpi ale prezentului, TC 125 si TC 250 progreseaza in ceea ce priveste designul si sunt asamblate in mod expert cu cea mai recenta tehnologie. Ambele modele beneficiaza de injectie electronica EFI, care asigura putere de top in clasa, fiabilitate crescuta si costuri de intretinere mai mici. Pachetul pentru TC 125 si TC 250 este completat de pornire electrica.

2024 FC 250 si FC 350 sunt alimentate de motoare in 4 timpi DOHC de ultima ora care sunt usoare si puternice si joaca un rol vital in imbunatatirea manevrabilitatii fiecarei motociclete. Impreuna cu modelul emblematic motocross 450cc, FC 450, toate modelele cross in 4 timpi marca Husqvarna Motorcycles dispun de cea mai recenta tehnologie si sisteme de asistenta electronice pentru rider.

Fiecare model din lineup-ul motocross este proiectat cu un singur gand, sa depaseasca concurenta. Asamblate in mod expert cu componente testate pentru racing, modelele FC si TC vin echipate cu suspensie WP pentru confort superior, manevrabilitate si stabilitate in linie dreapta.

Furcile fata WP XACT 48 mm si amortizorul spate WP XACT dispun de noi setari pentru a furniza agilitate imbunatatita la viraje, cu posibilitatea personalizarii si unui tuning fin ce pot fi obtinute prin ajustari accesibile, fara unelte. Modelele FC si TC sunt dotate in continuare cu ghidon ProTaper, ambreiaj Brembo si anvelope Dunlop. Vehicule premium de curse capabile sa concureze la cel mai inalt nivel.

Caracteristici tehnice pentru sezonul 2024:

  • Grafica noua pe gri si galben pentru un look distinctiv
  • Husa noua pentru sa de inalta aderenta pentru control crescut la accelerare puternica
  • Setari suspensii noi pentru agilitate sporita la viraje
  • Caroserie proiectata cu ergonomie special gandita pentru miscare mai usoara pe motocicleta
  • Cadrele hidroformate crom-molibden ofera comportament anti-alunecare imbunatatit
  • Bratul basculant turnat din aluminiu ofera rigiditate optima si greutate redusa
  • Motoarele pe injectie in 2 timpi ofera putere de top in clasa
  • Motoarele FC 250 si FC 350 DOHC livreaza cuplu si putere maxima de top in clasa
  • Quickshifter asigura trecerea usoara intr-o viteza superioara pentru toate modelele in 4 timpi
  • Constructia hibrida din poliamida-aluminiu a subcadrului ofera ridigitate specific calculata si durabilitate avansata
  • Furcile fata WP XACT 48 MM cu tehnologie AER ofera amortizare progresiva
  • Designul amortizorului WP XACT cu piston principal optimizat CFD si ajustari fara unelte
  • Comutator multifunctional de harti - activeaza, de asemenea, Quickshifter, Traction and Launch Control.
  • Sistem de ambreiaj hidraulic Brembo de inalta performanta
  • Ghidon ProTaper de inalta performanta
  • Pornire electrica pe toate modelele, alimentata de o baterie usoara Li-Ion 2.0 Ah.

O gama orientata spre competitie de Accesorii Tehnice si Echipamente acompaniaza lansarea modelelor motocross 2024. Pentru durata de viata suplimentara, rotile Factory Racing sunt incredibil de puternice, iar clemele triple Factory Racing ofera performanta marita a suspensiei si feedback imbunatatit pentru roata fata.

Un produs deosebit din gama de Accesorii Tehnice destinat pentru modelele FC este, fara indoiala, sistemul de evacuare Akrapovic Evolution Line. Cu multiple componente destinate sa contribuie la performanta, pot fi in mod cuprinzator protejate motorul, discul de frana fata, cadrul, ambreiajul - lucru care le permite riderilor sa atace circuitul de curse cu incredere deplina.

Colectia de echipamente ofera confort, stil si siguranta. Gama de motociclete motocross 2024 va ajunge la dealerii autorizati Husqvarna Motorcycles incepand din aprilie 2023.


Husqvarna a dezvaluit lineup-ul Motocross 2024

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult