Gama 2024 KTM EXC SIX DAYS este pregatita pentru cele mai extreme provocari enduro

Gama 2024 KTM EXC SIX DAYS este pregatita pentru cele mai extreme provocari enduro

31.05.2023

Gama KTM SIX DAYS isi dovedeste performanta in cadrul celei mai importante competitii din calendarul enduro, ISDE (International Six Days Enduro). Pentru sezonul 2024, modelele seriei aduc noutati in zona de sasiu si caroserie, grafica si tehnologie. In noiembrie 2023, sute de rideri si mii de fani isi dau intalnire in regiunea viticola Cuyo din Argentina pentru a experimenta adrenalina curselor. 

Lineup-ul 2024 KTM SIX DAYS este gandit sa ofere experienta Enduro suprema. Cu un sasiu aproape nou 95%, aceste dirt bike-uri din portofoliul KTM Motorcycles dispun de componente de top, toate special proiectate si construite pentru a se conforma rigorilor concursului International Six Days Enduro. 

Modelele KTM EXC SIX DAYS 2024 se caracterizeaza printr-un cadru portocaliu lucios, suspensie cu cartus inchis, caroserie rafinata, grafica unica SIX DAYS Argentina si cele mai recente avansuri tehnologice, pachetul fiind completat de urmatoarele: 
- protectii cadru pe portocaliu 
- sa cu specific SIX DAYS mai aderenta 
- ghidon SIX DAYS
- silentiator finisat cu antracit cu logo-ul SIX DAYS
- jante GIANT de inalta rezistenta cu logo SIX DAYS
- clema prelucrata CNC anodizata pe oranj 
- Disc de frana semiflotant pe fata 
- Disc de frana solid pe spate
- Pinion spate Stealth Supersprox Orange
- Ghidaj de lant portocaliu
- Scut de protectie compozit
- Comutator de selectie harti 
- Ventilator pentru radiator
- anvelope Metzeler 6 Days Extreme.

KTM 250 EXC SIX DAYS si KTM 300 EXC SIX DAYS domina in padocul in 2 timpi, in timp ce KTM 250 EXC-F SIX DAYS, 350 EXC-F SIX DAYS, KTM 450 EXC-F SIX DAYS si KTM 500 EXC-F SIX DAYS preiau pozitia de top cand vine vorba de motociclete in 4 timpi. 

Gama KTM EXC SIX DAYS se inscrie intr-o traditie de lunga durata, cu aproape douazeci de ani. Cu peste 3 decenii de experienta de racing si peste 126 de titluri mondiale Enduro in cabinetul de trofee – multe acumulate in cursele ISDE, linia KTM EXC SIX DAYS 2024 este pregatita sa continue aceasta tendinta.
Pentru pilotii de curse in cautare de noi provocari, brandul austriac ofera experienta FACTORY RACING completa prin modelele 2024 KTM SIX DAYS, cu pachet all-inclusive de inchiriere si service. 

Gama 2024 KTM EXC SIX DAYS va fi disponibila la dealerii autorizati KTM incepand cu iunie. 


Seria de motociclete 2024 KTM EXC SIX DAYS este pregatita sa infrunte cele mai dure provocari enduro

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult