ATH Moto Days: Ride Test la MotorPark Adancata, 6-7 mai

ATH Moto Days: Ride Test la MotorPark Adancata, 6-7 mai

09.05.2023

ATH Moto Days, probabil cel mai complex RIDE TEST din Romania, a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Un real succes cu record de inscrisi, record de unitati de ride test, dar si record de rideri care au testat modelele. Evenimentul a avut loc la MotorPark Adancata, 6-7 mai, iar participantii au putut testa cele mai noi modele ale brandurilor CFMOTO, KTM, Husqvarna si GASGAS, pe un circuit de 4130 m. 

Cu un total de 40 de motociclete disponibile pentru testare, evenimentul a inregistrat 720 de iesiri pe circuit si un parcurs total de 10600 kilometri. Ca masura de precautie, participantii au fost impartiti in 21 de grupuri pentru a evita incidentele pe pista.

In plus, evenimentul a oferit si oportunitatea de a achizitiona motociclete cu un discount exclusiv de 5% sau de a face o rezervare cu avans, care s-a adaugat la promotiile deja existente. De asemenea, participantii au avut parte de o varietate de activitati in afara circuitului: expozitii, zone de relaxare, networking, food court, chiar si cocktail-uri facute special pentru aceasta ocazie.

Daca riderii s-au simtit atrasi de motocicletele testate la eveniment, am avut grija sa oferim consultanta pentru orice tip de finantare, astfel incat sa se poata bucura cat mai curand de o noua motocicleta. 

Venim cu surprize si ii anuntam pe cei care nu au ajuns la eveniment in weekend, ca in acesta saptamana caravanele CFMOTO si KTM isi incep turul prin tara. Caravana CFMOTO  ajunge in perioada 11-13 in Arges, la ATVRom Pitesti, iar caravana KTM, tot intre 11-13 se va afla la Bucuresti, pe Splaiul Unirii 168. Inscrierile au inceput deja, asadar, va asteptam la ride test!


In cadrul ATH Moto Days are loc Ride Testul de la MotorPark Adancata, 6-7 mai 2023.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult